Sportski dan OŠ Petrijanec: Pokazali sportski duh, fair play i dobro se zabavili Foto: Općina Petrijanec

Sportski dan OŠ Petrijanec: Pokazali sportski duh, fair play i dobro se zabavili

vv | 24.6.2022. u 20:48h | Objavljeno u Našim krajem

U ponedjeljak u popodnevnim satima na otvorenom školskom prostoru ispred Sportske dvorane u Petrijancu, na terenima Nk Orača i u dvorani, održan je Sportski dan Osnovne škole Petrijanec.

Na spomenutom događaju, uz djelatnike Škole, okupili su se i svi učenici u zajedništvu sa svojim roditeljima, braćom i sestrama te drugi zainteresirani posjetitelji. Nakon predstavljanja pripremljenih igara i voditelja istih, djeca i njihovi roditelji raspoređeni su u više timova te su se međusobno natjecali u raznim timskim i individualnim disciplinama.

Najviše zanimanja je bilo za nogomet i odbojku. Voditelji pojedinih igara bili su učiteljice i učitelji OŠ Petrijanec. Učenici, roditelji i učitelji su pokazali sportski duh, fair play, te su se dobro zabavili.

- U ime Općine Petrijanec na nogometnim terenima igrali smo utakmicu protiv roditelja i učenika. Zahvajujem školi na organizaciji i svima koji su sudjelovali u ovom sportskom danu. Smisao ovog okupljanja ostvarivanje međusobnog zajedništva, a tek nakon toga slijedi natjecateljski karakter. Iako smo roditelje pobijedili, učenici su bili trunku brži i izdržljiviji ali moram priznati i bolji u nogometu. Nadam se da se vidimo iduće godine u novim sportskim izazovima u kojima ću, naravno i iduće godine sudjelovati te igrati nogomet – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.