SDP organizira u Gojancu novu tribinu o poljoprivredi Foto: VV arhiva / ilustracija

SDP organizira u Gojancu novu tribinu o poljoprivredi

Varaždinske vijesti | 23.11.2016. u 20:14h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Nakon vrlo uspješne tribine o poljoprivredi održane u Gornjem Kućanu, Gradska organizacija SDP-a Varaždin organizira novu tribinu, ovog puta u suradnji sa svojim ogrankom u Gojancu.

Tribina će se održati ovog četvrtka, 24. studenoga u 18 sati u Vatrogasnom domu u Gojancu. Na tribini će se zainteresiranim poljoprivrednicima iz Gojanca i Jalkovca podijeliti stručna iskustva i preporuke o povrtlarstvu kao grani poljoprivrede koja je prikladna za naše područje. Predavačice na tribini će biti agronomkinje Dijana Vidović i Simona Murković, čija su predavanja u Kučanu jako zainteresirala nazočne građane.

- Nastavljamo s aktivnostima kako bismo bili što više prisutni među građanima jer je to ključna odrednica vođenja politike ovog vodstva varaždinskog SDP-a. Naš ogranak u Gojancu je vrlo aktivan i SDP u ovom naselju ima vrlo čvrstu podršku pa tako imamo i čak pet od ukupno sedam vijećnika u Vijeću Mjesnog odbora u Gojancu. Vjerujemo da će se već u proračun za 2017. godinu uvrstiti uređenje sportskog parka koji Gojanec zaslužuje i na tome ćemo kao stranka inzistirati da se uvrsti u proračun – rekao je predsjednik varaždinskog SDP-a i zamjenik župana Alen Kišić pozvavši sve zainteresirane građane Gojanca i Jalkovca na ovu tribinu koja, kako je napomenuo nije političke naravi.

- Naime, cilj je tribine besplatno savjetovanje građana o povrćarstvu kao poljoprivrednoj grani te o samoj zaštiti povrća, uglavnom zelja koje se puno proizvodi na ovom području - ističu iz varaždinskog SDP-a.