FOTO Relax with view Holiday House: Nezaboravan pogled nad Remetincem

vv | 2.3.2024. u 08:39h | Objavljeno u Našim krajem

Dobro je poznato da se može odmarati (i) pogledom na prirodne ljepote, a upravo takvu mogućnost i još štošta drugog odnedavno pruža  Relax with view  Holiday House, vikendica i studio apartman za odmor vlasnika Vjerana Novoselca.

Zapravo, riječ je o dva objekta koji su smještena na brijegu iznad Remetinca, odakle se pruža nezaboravan pogled na brežuljke oko Novog Marofa u kojima je svojedobno uživao i Ivan Rabuzin, koji ih je ovjekovječio na svojim platnima te čije motive bregova cijene i u Japanu.

-  Godinama smo kao obitelj uživali u našoj vikendici i vinogradu, a osobito prekrasnom pogledu koji se s nje pruža. Mnogi koji su nas posjećivali također su bili oduševljeni pa smo odlučili da pružimo i drugima mogućnost da ih priroda oduševi i obuzme, ne gledajući da od toga moramo ostvarivati neke posebne prihode jer imamo uhodane poslove koji nam ne ostavljaju nažalost previše vremena, veli Novoselec.

Vikendica ima tri etaže: dio s kuhinjom i dnevnim boravkom te velikom terasom iznad koje su ležajevi, a ispod je podrum s vlastitim i nagrađivanim vinima probranih sorti, kao što je mazzerati. Doda li se tome vinograd i vanjska terasa s velikom pečenjarom, već to bi bilo nekima dovoljno za dobar odmor. Međutim, nije se na tome stalo, već se napravio još jedan zaseban, wellnes objekt modernog izgleda, ali od drva.

-Tu su sauna od osam kvadrata i kupaonica sa sobom, kao i mini kuhinja i krevet na razvlačenje, tako da i to može poslužiti za smještaj. Upravo zbog pogleda koji se pruža i s naše lokacije, nismo te sadržaje htjeli stiskati u postojeću vikendicu, već smo se odlučili za zaseban objekt s kojeg također puca pogled na novomarofsku dolinu, naglašava Novoselec,  dodajući da je ulaganje od 40.000 eura uključivalo i potporu koji je dala Varaždinska županija.