Kritična dionica županijske ceste 2029

Realizacija projekta zacjevljenja u Gornjem Ladanju sve bliže

M.P./Varaždinske vijesti | 9.9.2016. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem

Jučer je bio posljednji dan za dostavu ponuda na javno nadmetanje koje je kao naručitelj proveo Varkom d.d. za predmet nabave "Izgradnja kanalizacije na području Općine Vinica", točnije od naselja Marčan do kraja naselja Gornje Ladanje.

Iz Općine Vinica ističu kako su u roku pristigle dvije ponude, a nakon provedbe postupka pregleda i analize pristiglih ponuda, očekuje se donošenje odluke o odabiru izvođača radova.

- Podsjetimo, na moj zahtjev, generalni direktor Hrvatskih voda rebalansom je proračuna Hrvatskih voda osigurao sredstva u iznosu od dva milijuna kuna za izgradnju kanalizacije odnosno zacjevljenja duž Ulice bana Jelačića u Gornjem Ladanju, inače izuzetno prometne i opasne županijske ceste - ističe načelnik Marijan Kostanjevac.

- Po završetku radova zacjevljenja bit će moguće započeti s radovima rekonstrukcije predmetne ceste uključujući i izgradnju prijeko potrebnog nogostupa što će doprinijeti većoj sigurnosti svih sudionika u prometu, a posebno školske djece i ostalih pješaka - zaključuje Kostanjevac.

Označeno u