Radosno u školama na Vinici i Ladanju za Božić Foto: OŠ Vinica

Radosno u školama na Vinici i Ladanju za Božić

VV | 27.12.2017. u 19:42h | Objavljeno u Našim krajem

U Osnovnoj školi Vinica bilo je posebno radosno ovih dana. Škole odišu duhom blagdana, razredi su okićeni, a hol škole krasi bor okićen ukrasima izrađenima u školi.

U četvrtak je održana svečana priredba učenika i djelatnika Osnovne škole Vinica. Bogati program privukao je brojne posjetitelje, koji su uživali zajedno s izvođačima. Upućene su dobre želje svim ljudima dobre volje. Općina je darovala dva prijenosna računala da bi učenici lakše napredovali u radu s novom tehnologijom. Bilo je zadovoljstvo gledati sretna i nasmijana lica. Svečanosti su održane i u područnim školama u Natkrižovljanu i Gornjem Ladanju.

U četvrtak su u Područnu školu Gornje Ladanje stigli Moto Mrazovi iz „MK Bombelles“. Učenici su tim činom završili dobrotvornu akciju prikupljanja igračaka u suradnji s njima i predali ih Moto Mrazovima da ih proslijede djeci u potrebi. Za trud učenicima su podijeljeni slatki pokloni i uveličani dani Božićnih blagdana.

Zadnji dan nastave u školi je bio upriličen i blagoslov. Prečasni gospodin Valent Posavec, vinički župnik blagoslovio je školu i sve koji u njoj borave uz želju da svi spremni dočekaju Božić. Svima je poželio svako dobro.