Radionice 3D printanja i modelarstva u ludbreškom Klubu tehnike Foto: Ilustracija/Pixabay

Radionice 3D printanja i modelarstva u ludbreškom Klubu tehnike

vv | 24.7.2023. u 12:32h | Objavljeno u Našim krajem

Ludbreški Klub tehnike u utorak 25. srpnja i srijedu 26. srpnja organizira Dane otvorenih vrata 2023.

U utorak, 25. srpnja, od 17 do 19 sati, održava se radionica "3D printanje by Domagoj". Radionica je namijenjena početnicima u 3D printanju bez obzira na dob. Na radionici se može naučiti dijelove 3D printera, kako funkcionira 3D printer, koji program koristiti za priremiti crtež, kako pokrenuti 3D printer i slično.

Istoga dana, u vremenu od 19 do 20 sati, održava se radionica “Kako kvalitetno izraditi vlastiti životopis”. Radionica je namijenjena svima koji žele i trebaju kvalitetan životopis korištenjem formata Europass. Iz iskustva voditelja radionice dobit će se odgovori na pitanja: Koje podatke nikada ne stavljati u životopis? Staviti fotografiju i kakvu? Koji detalji vas ističu kao zanimljivog kandidata za zapošljanje?

U srijedu, 26. srpnja, u 15 sati, započinje radionica “Mama, tata plilimo svi zajedno”. Interna radionica polaznika radionice “Tata Marijan” u kojoj će roditelji polaznika dobiti priliku sami se iskušati u modelarstvu te se podsjetiti kako je bilo piliti na “stari” način korištenjem pilica-lukova.