U subotu dođite na "Petrijanečku jesensku večer" i dobro se zabavite

Varaždinske vijesti | 31.10.2017. u 08:03h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Petrijanec u suradnji s članovima Mjesnih odbora te udrugama, u subotu 4. studenog organizira manifestaciju pod nazivom „Petrijanečka jesenska večer“ koja će se održati u Društvenom domu u Petrijancu.

Uz nezaobilazne jesenske zaštitnike – kestene i mošt te tradicionalna jela i slastice ovoga kraja, posjetitelji će moći kušati specijalitete koje će pripremiti petrijanečki lovci te ribiči, kao i domaće proizvode lokalnih poljoprivrednih gospodarstava te članova udruga s područja općine.

U prigodnom kulturno zabavnom programu koji će započeti u 18 sati, nastupit će odrasla i dječja skupina Kulturno-umjetničkog društva Petrijanec, dramska skupina „Ka te briga mi“ koja će izvesti ceremoniju krštenja mošta, dok će se za dobro raspoloženje pobrinuti petrijanečki tamburaši.

U pripremi i realizaciji „Petrijanečke jesenske večeri“ sudjeluju udruge s područja općine, a prihod od same manifestacije ove godine biti će namijenjen vatrogascima, kojima će to uz redovna sredstva, biti dodatna pomoć pri nabavci prijeko potrebne opreme.

Organizatori ovim putem pozivaju zainteresirane da dođu i provedu jesensku večer u ugodnoj i opuštenoj atmosferi u Petrijancu.

Označeno u