Prognoza je dobra: izvadite stare koturaljke i pravac u Ludbreg na disco večer! Foto: Ilustracija/Pexels

Prognoza je dobra: izvadite stare koturaljke i pravac u Ludbreg na disco večer!

| 10.8.2023. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena, sutra, u petak 11. kolovoza održat će se prva disco večer na rolama u Ludbregu. Program će biti održan na prostoru za rolanje kod atletske staze i počinje u 20.30 sati.

– Ovo je odlična prilika da izvadite stare koturaljke ili pak nove role i pokažete nam svoje umijeće rolanja i plesanja. Mogu nam se priključiti svi, i maleni i veliki, djeca, roditelji, bake, djedovi i uživati u hitovima funky disco glazbe sa štihom 70-tih i 80-tih – poručuju organizatori.

Disco večer na rolama dio je programa "AKtivno ljeto u Ludbregu" koji se provodi u organizaciji Turističke zajednice područja "Centar svijeta”, Grada Ludbrega te Fitness centra "Advance”, dok u programu sudjeluju i brojne ludbreške udruge.

Ovogodišnje Ljeto u Ludbregu traje do 24. kolovoza. Kao i prijašnjih godina, posjetitelje očekuje velik broj zabavnih aktivnosti, interaktivnih programa i različiti vidovi sportskih aktivnosti.

Svakodnevni raspored programa možete pronaći na Facebook stranicama Aktivno ljeto u Ludbregu ili Turistička zajednica područja Centar svijeta.