Prijavljen projekt “Ulaganje Grada Ludbrega u razvoj sportsko-turističkih sadržaja”

| 19.3.2023. u 10:09h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Ludbreg početkom ožujka 2023.godine prijavio je projekt “Ulaganje Grada Ludbrega u razvoj sportsko-turističkih sadržaja” na poziv Ministarstva turizma i sporta “Regionalna diversifikacija i specijalizacija hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti“ financiranog iz Nacionalnog plana oporavka i otpornost 2021-2026.

Projekt ima za cilj povećati atraktivnost i kvalitetu postojeće turističke ponude na ludbreškom području kako bi se privukao veći broj posjetitelja ravnomjerno kroz cijelu godinu, a ludbreška regija dodatno pozicionirala u segmentu sportsko-rekreativnog turizma. Projekt uključuje rekonstrukciju i opremanje sportske dvorane, bike parka, teniskog igrališta, nogometnog igrališta, atletske staze i klizališta te digitalizaciju svih usluga.

Provedene aktivnosti rezultirat će razvijenom infrastrukturom za sportsko-rekreativni turizam u gradu Ludbregu.

Prijavitelj projekta je Grad Ludbreg, koji bi, zajedno s Partnerom, Poduzetničkim inkubatorom Lucera d.o.o., trebao provesti projekt kroz ulaganje u infrastrukturu za aktivni turizam te na taj način povećati kvalitetu postojeće ponude aktivnog turizma i atraktivnost destinacije na ludbreškom području.

Ukupna vrijednost projekta je 4.058.423 EUR, a trajanje provedbe projekta 21 mjesec.

Označeno u