Prijavite se za radionicu o razvoju projektnih ideja programa Europa za građane u Petrijancu

Varaždinske vijesti | 19.2.2020. u 09:32h | Objavljeno u Našim krajem

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane 2014 -2020, u zajedničkoj organizaciji s Općinom Petrijanec, održat će u Petrijancu interaktivnu kreativnu radionicu za razvoj projektnih ideja programa Europa za građane 2014.-2020.

Radionica se organizira kako bi se potencijalnim prijaviteljima pomoglo u pripremi što kvalitetnijih projektnih prijedloga na predstojećim natječajima, s naglaskom na rokove za prijavu 3. ožujka i 1. rujna ove godine. Svrha radionice je upoznati sudionike/ice s prioritetima i mjerama programa za 2020. godinu i pružiti im savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja i njihovoj tehničkoj pripremi.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 24. veljače, u Društvenom domu Petrijanec (Trg svetog Petra 8, 1. kat), a trajat će od 10:00-16:15 sati.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti isključivo popunjavanjem online prijavnice, najkasnije do četvrtka, 20. veljače u 12:00 sati. Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Detaljne informacije o programu radionice i načinu prijave dostupne su na stranici Općine Petrijanec, iz koje napominju da će na radionici biti predstavljeni i upješni projekti Općine Petrijanec i Općine Maruševec, vrijedni 10.080 eura.