ilustracija

Poziv za dodjelu bespovratnih potpora mladim obiteljima za rješavanje njihovog stambenog pitanja u Općini Vidovec

| 15.4.2021. u 16:31h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Vidovec objavljuje Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora mladim obiteljima za rješavanje njihovog stambenog pitanja na području Općine Vidovec za 2021. godinu.

Prihvatljivi korisnici ovog Javnog poziva su fizičke osobe – državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Općine Vidovec, kao i strani državljani i osobe bez državljanstva koji su stalno nastanjeni na području Općine Vidovec te fizičke osobe koje imaju namjeru trajnog nastanjenja na području Općine Vidovec te koje s ciljem rješavanja svojeg stambenog pitanja grade, kupuju, rekonstruiraju i/ili adaptiraju stambeni objekt na području Općine Vidovec.

Javnim pozivom predviđeno je sufinanciranje kupnje, gradnje te rekonstrukcije i/ili adaptacije stambenog objekta.

Prihvatljivi korisnici su fizičke osobe:

- koji na dan 01. siječnja 2020. godine nisu stariji od 40 godina te

- koji žive u bračnoj / izvanbračnoj zajednici, formalnom / neformalnom životnom partnerstvu ili

- jednoroditeljske obitelji koju čine dijete odnosno djeca i jedan roditelj ili samohrani roditelj pod uvjetom da nemaju drugu useljivu kuću/stan u svom vlasništvu.

Samci nisu prihvatljivi korisnici ovog Javnog poziva.
Podnositelj zahtjeva za sufinanciranje može biti samo vlasnik/suvlasnik nekretnine za koju traži sufinanciranje.

Rok za dostavu zahtjeva za sufinanciranje počinje 16. travnja 2021. godine, a završava:

1. dana 29. listopada 2021. godine ili

2. objavom obavijesti o zatvaranju Javnog poziva zbog iskorištenja sredstava predviđenim za tu namjenu u Proračunu Općine Vidovec.

Za sva pitanja i nejasnoće molimo Vas da se obratite JUO Općine Vidovec isključivo putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci