Poziv na Izbornu skupštinu Udruge umirovljenika Hrašćice

J.Š./Varaždinske vijesti | 5.2.2017. u 14:59h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Udruga umirovljenika Hrašćice poziva na Izbornu skupštinu te ujedno otvara novu stranicu rada i djelovanja s ciljem poboljšanja života umirovljenika naselja Hrašćice.

Skupština će se održati u četvrtak 9. veljače u 17 sati, u društvenim prostorijiama u Hrašćici.

Na skupštini će se razgovarati o aktivnostma članova kroz sportska i kulturna druženja. Raspravit će se o mogućim aktivnostima kao što su preventivni pregledi (šećer, tlak, masnoća); organiziranje prigodnih izleta, druženja uz glazbu i ples, organiziranje proslava (npr. dan žena, dan MO Hrašćica, Uskrs, Božić), organiziranje izložbe ručnih radova, te izrada istih (čipke, stolnjaci i dr), organiziranje popravaka malih i velikih kućanskih uređaja te skrb za stare i nepokretne umirovljenike.

S druge strane, umirovljenici imaju pravo na razne popuste kao što su posjet priredbama, kazalištima (10,00kn ulaznica po osobi), korištenje bazena Varaždin ( 13,00kn dva sata po osobi), 10 posto popusta kupnje u trgovačkim centrima (Pipo i Metz), 10 puta korištenja cijene autobusa mjesečno po povoljnoj cijeni pa će se i o tome govoriti prisutnima.

Uz prigodni kulturni program nakon skupštine biti će domjenak, a sve informacije zainteresirani mogu dobiti na: 098/934 8212 g. Mrzlečki ili 098/932 8521 g. Ristić.