Povodom Uskrsa podijeljeni paketi umirovljenicima i socijalno ugroženima na području Varaždinskih Toplica

MGA/VV | 10.4.2020. u 17:55h | Objavljeno u Našim krajem

Povodom uskršnjih blagdana, u zajedničkoj akciji, podijeljeni su prigodni paketi koje je za svoje članove pripremila Udruga umirovljenika Varaždinske Toplice, Crveni križ za svoje štićenike te Grad Varaždinske Toplice za preostale socijalno ugrožene stanovnike s područja jedinice lokalne samouprave.

Podjelu svih paketa, u izvanrednim okolnostima opasnosti od širenja zaraze koronavirusa COVID-19, osigurao je Grad Varaždinske Toplice, uz nesebičnu pomoć članova DVD-a Varaždinske Toplice i volontera Stožera civilne zaštite. Ukupno 108 paketa predano je korisnicima, dostavom na njihovu kućnu adresu.
Svi vatrogasci i volonteri prilikom podjele paketa, postupali su prema uputama sigurnog ponašanja zbog trenutne epidemiološke situacije koristeći zaštitnu opremu (maska i rukavice) te poštujući mjere socijalnog distanciranja.

Paketi su dostavljeni na kućne adrese korisnika, pridržavanjem higijenskih standarda te uz najmanji mogući osobni kontakt, poštujući obvezu držanja propisane udaljenosti. U ovim izazovnim i izvanrednim vremenima, važno je iskazati zajedništvo i pružiti pomoć najpotrebitijim i najugroženijim članovima lokalne zajednice.
Stoga, od srca se zahvaljujemo svim vatrogascima i volonterima Stožera civilne zaštite koji su se uključili u ovu akciju te koji svojim dobrovoljnim angažmanom prate i druge aktivnosti Grada Varaždinskih Toplica.

Označeno u