Potpredsjednik Vlade Predrag Štromar posjetio Općinu Trnovec Bartolovečki Foto: Krešimir Đurić

Potpredsjednik Vlade Predrag Štromar posjetio Općinu Trnovec Bartolovečki

| 11.10.2019. u 09:27h | Objavljeno u Našim krajem

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar jutros je u Općini Trnovec Bartolovečki nazočio potpisivanju ugovora o javnoj nabavi radova „Energetska obnove zgrade Matičnog ureda u Bartolovcu“ između načelnika Zvonka Šameca i predstavnika tvrtke OPREMA PIT d.o.o. iz Ludbrega.

- Ukupna vrijednost radova je milijun i 450 tisuća kuna, od Ministarstva graditeljstva zahvat je sufinanciran s 589.050,67 kuna, a od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU dobili smo 263.489,53 kune. Taj lijepi objekat, koji je nekada bio ponos Općine, ćemo urediti i koristit će ga udruge s područja naselja Bartolovec - naglasio je Šamec uoči potpisivanja, zahvalivši Štromaru na potpori koje njegovo Ministarstvo daje Općini Trnovec Bartolovečki.

Nakon potpisivanja ugovora potpredsjednik Vlade i ministar Predrag Štromar i načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec obišli su gradilište izvanrednog održavanja Branimirove ulice u Trnovcu, što je Ministarstva graditeljstva sufinanciralo s 312.000,00 kuna.