Posavec: Nadam se korektnoj suradnji s predsjednicima mjesnih odbora

Varaždinske vijesti | 15.6.2021. u 18:23h | Objavljeno u Našim krajem

Održana je konstituirajuća sjednica za Vijeće mjesnog odbora Petrijanec, Majerje, Nova Ves Petrijanečka, Družbinec,  Strmec Podravski i Vijeće mjesnog odbora Zelendvor koja se održala u Velikoj dvorani Društvenog doma u Petrijancu.

Sjednicu je sazvao i vodio općinski načelnik Željko Posavec, na kojoj je bila prisutna i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Ankica Košić. Nakon čitanja Izvješća o provedenim izborima i konstatiranja koji su vijećnici stavili mandat u mirovanje i utvrđivanja njihovih zamjena općinski načelnik Željko Posavec naveo je članove.

Vijeće mjesnog odbora Petrijanec čine Darjan Lukaček, Igor Klaneček, Silvija Šincek Humek, Marko Višak sa liste HDZ-HSS (4 člana), te 5 članova sa liste SDP-a: Marko Ivančić, Danijela Oreški, Dražen Patrčević, Damir Biškup i Mirela Mišak dok je za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Petrijanec izabrana Danijela Oreški (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Majerje čine Igor Bahun sa liste HDZ-a, te 6 članova sa liste SDP-a: Zoran Šibić, Sanko Galevski, Josip Rožđak, Valentino Mateuš, Zvonko Potočnjak i Dražen Leskovar dok je za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Majerje izabran Valentino Mateuš (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka čine Nenad Tomašek, Stanislav Mikulek sa liste HDZ-a (2 člana), Roman Strelec i Ivanka Divjak sa liste NS Reformisti (2 člana), te Ivan Kovačić, Kristina Cvetko i Petar Košić sa liste SDP-a (3 člana) dok je za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Nova Ves Petrijanečka izabran Ivan Kovačić (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Družbinec čine Jurica Rožmarić, Mihaela Štefinšćak i Marijan Vinceković sa liste HDZ-HSS (3 člana), te Zoran Golubić, David Dombaj, Tomislav Drožđek i Ines Jurković sa liste SDP-a (4 člana) dok je za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Družbinec izabran Zoran Golubić (SDP).

Vijeće mjesnog odbora Strmec Podravski čine Robert Košutar, Marko Jurajec, Tomica Telebar i Damir Bedenik sa liste HDZ-a (4 člana), te Goran Kišić, Barbara Kruhek i Vlado Galeković sa liste SDP-a (3 člana) dok je za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Družbinec izabran Robert Košutar (HDZ).

Vijeće mjesnog odbora Zelendvor čine Hrvoje Šincek sa liste HDZ-a (1 član), Dejan Marčec sa liste NS Reformisti (1 član) te Tihomir Videc, Mira Habulan i Stjepan Belšćak sa liste SDP-a (3 člana) dok je za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Zelendvor izabrana Mira Habulan (SDP).

Općinski načelnik Željko Posavec čestitao je izabranim vijećnicima i izabranim predsjednicima Vijeća mjesnog odbora. Posebno je naglasio kako se nada da će u ovom sazivu biti veći broj održanih sjednica te da će suradnja mjesnih odbora sa jedinicom lokalne samouprave biti korektna i da će se međusobno podržavati i uvažavati mišljenja na dobrobit svih mještana svakog mjesnog odbora.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci