"POKRENI NEŠTO SVOJE" Među 10 najboljih impact poduzetnika Green Fusion iz Maruševca Foto: Ilustracija

"POKRENI NEŠTO SVOJE" Među 10 najboljih impact poduzetnika Green Fusion iz Maruševca

VV | 27.5.2024. u 16:33h | Objavljeno u Našim krajem

Osmu godinu zaredom provodi se program podrške hrvatskim impact poduzetnicima "Pokreni nešto svoje“, a danas je proglašeno 10 hrvatskih impact poduzetnika kojima će se osigurati podrška za razvoj poslovanja. Jedan od dobitnika je i Green Fusion s platformom Eco Stock Market za fundraising iz Maruševeca.

Već osam godina zaredom ACT Grupa i Philip Morris Zagreb dodjeljuju sredstva i know-how za hrvatske impact poduzetnika, a od početka projekta je u poduzetnike kroz program uloženo 830.000 eura koje svake godine osigurava Philip Morris Zagreb. Dobitnici podrške u sklopu programa PNS redom su inovativne kompanije orijentirane na održivost u različitim sferama djelovanja.

- Impact poduzetnici ključni su za održive promjene u društvu, rješavajući važne društvene izazove i pridonoseći gospodarskoj vrijednosti. Odgovor na društvene izazove zahtjeva kreativnost i inovativnost, a prije svega hrabrost i odlučnost poduzetnika. Na tom putu poduzetnici često nailaze na nepredviđene prepreke, a ovim im programom želimo dati vjetar u leđa u realizaciji njihovih ideja - istaknula je Darija Jurica Vuković iz Philip Morris Zagreba.