FOTO Pokloni svetoga Nikole obradovali mališane u Maruševcu

VV | 6.12.2023. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon što je sveti Nikola jučer u poslijepodnevnim satima darivao mališane predškolske dobi, na sam blagdan svetog Nikole jutros su poklone dobili i učenici u školama u Čalincu, Druškovcu i Gredi.

Općina Maruševec nastavlja s dugogodišnjom tradicijom te je za djecu predškolske dobi jučer organizirala doček svetog Nikole u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole "Gustav Krklec" Maruševec.

Tom je prigodom odigrana predstava kazališta Tvornica Lutaka - Tri kralja za 170 radosnih mališana predškolskog uzrasta koji su s nestrpljenjem dočekali svetoga Nikolu i njegove poklone, u čijoj nabavi mu je pomogla Općina Maruševec.

Sveti Nikola poklone je danas podijelio i učenicima nižih razreda u školama u Čalincu, Druškovcu i Gredi nakon i uoči predstave mađioničara Joze Boze, a u tome su mu pomogli načelnik Mario Klapša te ravnatelj škole Tomislav Vincek s učiteljima.

Učenike nižih razreda koji su ovog tjedna izostali s nastave pokloni će dočekati u školi, dok djeca predškolske dobi koji nisu mogli prisustvovati priredbi uoči Dana svetog Nikole poklone mogu preuzeti u prostorijama Općine Maruševec.