"Pod hitno na hitnu” - predstava Kerekesh teatra dolazi u Petrijanec!

VV | 6.3.2023. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Petrijanec u zadnjih nekoliko godina surađuje s varaždinskim Kerekeš Teatrom. Na tragu uspješne suradnje, predstava će bit odigrana i u sklopu  14. Tjedna smijeha u Petrijancu!

Nakon prošlogodišnje vrlo dobro posjećene predstave Susjedi vjerujemo da će i ova predstava koja se bavi zabavnom stranom stvarnog života i takozvanih običnih ljudi pobuditi interes publike za smijehom u Općini Petrijanec.

Riječ je o komediji Kerekesh Teatra, koja dokazuje da u našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.

I ove godine Općina Petrijanec organizira besplatnu predstavu za sve naše mještane. Predstava će se održati  8. 3. 2023. g. s početkom u 18:00 sati u Društvenom domu Petrijanec, Trg sv. Petra 8.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:
Jan Kerekeš (punker Zlatko)
Goran Koši (Jurica Mišić)
Darko Janeš (Darko Pampur)
Draško Zidar (Pero Gušter)
Ljubomir Kerekeš (penzioner)

Video sadržaj
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci