Počelo je Antunovo, u subotu je bogat program u Selniku

vv | 14.6.2024. u 11:13h | Objavljeno u Našim krajem

Već tradicionalno, sredinom lipnja, u Selniku je svečano. Naime, Selničani povodom Antunova svog mjesnog proštenja, organiziraju vjerske i svjetovne programe. Tako će se danas, na samo Antunovo u crkvi svetog Antuna, održati sveta misa u 19 sati.

U subotu je pak misa u 10 sati, a prije mise bit će polaganje vijenca za sve preminule mještane na mjesnom groblju u Selniku. Što se svjetovnog programa tiče na igralištu NK Plitvica će se u subotu, 15. lipnja, održati bogat sportski program. 

Od 11 sati igrat će se utakmice turnira 2010., 2011. i 2012. godišta na kojem će sudjelovati NC Martijanec – Jalžabet, NC Sveti Đurđ, NC Ludbreg i Nogometna škola Podravina.

- U 16 sati igrat će i veterani. NK Podravac Sesvete odmjerit će snage protiv NK Osvit Đelekovec. Nakon toga ćemo svi zajedno u dom gdje će se od 18 sati na velikom platnu pratiti prvi nastup hrvatske reprezentacije na Euru. Po završetku utakmice kreće zabava uz bend Pozitiva te bogatu ugostiteljsku ponudu - najavio je predsjednik MO Selnik, Krešimir Horvat i pozvao sve zainteresirane da im se pridruže.