Pobjednici 1. turnira "Ratnici Vukovara" u Ivancu Ivica Rudnički, Ivan Bahun i Ivan Gotal Foto: Marijan Friščić

Pobjednici 1. turnira "Ratnici Vukovara" u Ivancu Ivica Rudnički, Ivan Bahun i Ivan Gotal

Varaždinske vijesti | 25.11.2018. u 17:39h | Objavljeno u Našim krajem

U Ribičkom domu u Ivancu održano je natjecanje u elektroničkom pikadu i belotu pod nazivom 1. Turnir "Ratnici Vukovara". Igralo se u spomen na poginule i u počast preživjelim braniteljima tog grada heroja tijekom obrane od srpskog agresora 1991. godine.

Četrdesetak članova Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata - Ogranak Ivanec, HVIDR-e Ivanec, Udruge tjelesnih invalida ILO Ivanec i drugih okupilo se u Ribičkom domu na sportskom natjecanju i ugodnom druženju. U neizvjesnim ogledima, pobjednik u elektroničkom pikadu postao je Ivica Rudnički, drugo mjesto osvojio je Ivan Gotal, a treće Vlado Horvatić.

Posebno zanimljivo bilo je u belotu, gdje je na kraju slavio par Ivan Bahun/Ivan Gotal, drugo mjesto osvojili su Ivica Rudnički i Zdravko Pečevski, a treće Branko Družinić i Rajko Ćus. Najboljima su prigodne spomen-diplome uručili Vjekoslav Špac, predsjednik HVIDR-e Ivanec, i Damir Kraš, član predsjedništva UDVDR Ogranak Ivanec, dviju ivanečkih braniteljskih udruga koje su organizirale i provele ovaj turnir.

Uplaćeno je 29 natjecateljskih kotizacija za nastup u obje sportske discipline, što će se, uz već prikupljena sredstva, iskoristiti za kupnju prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge u Vukovaru, koje će biti uručene tijekom posjeta 1. prosinca.

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_02.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_03.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_04.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_05.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_06.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_07.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_08.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_09.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_10.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_11.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_12.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_13.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_14.jpg

udvdr_hvidra_turnir_za_vukovar_18_15.jpg