PETRIJANEC Na Gospodarskom sajmu predstavili se poduzetnici iz Općine Petrijanec i folkloraši Foto: Ilustracija/Općina Petrijanec

PETRIJANEC Na Gospodarskom sajmu predstavili se poduzetnici iz Općine Petrijanec i folkloraši

VV | 23.5.2022. u 15:44h | Objavljeno u Našim krajem

Među izlagačima ovogodišnjeg Gospodarskog sajma, koji se održao u Varaždinu 20. i 21. svibnja na Kapucinskom trgu predstavili su se obrtnici, poduzetnici, županije, gradovi, općine, OPG-i, vinari, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radinosti, inovatori i auto kuće s područja sjeverozapadne Hrvatske, a među njima je bila i Općina Petrijanec sa svojim poduzetnicima.

 Tako su se u Varaždinu predstavile tvrtke Nika Konstrukcije d.o.o., DiV Plastic d.o.o., AMK Strojarstvo – obrt za bravarske usluge, LM PVC stolarija i Fanon d.o.o. Svoje izlagače obišao je i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

 - Cilj sajma je promidžba gospodarstva, s naglaskom na malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo, osnaživanje, povezivanje i poticanje gospodarstvenika te plasman njihovih proizvoda i usluga krajnjim potrošačima. Ljudi na takvim sajmovima žele uspostaviti nove poslovne kontakte, promovirati se i nešto prodati i zaraditi – nadam se da su u tome uspjeli, a općina im je ove godine omogućila pagodu za njihovo dvodnevno izlaganje – rekao je Posavec.

Na sajmu se predstavio i KUD Općine Petrijanec, čiji su članovi sa svojim voditeljima sudjelovali u programu drugog dana sajma.