Ovog vikenda „Toplička Božićna priča“ uz koncerte, dječju predstavu i popularne Moto mrazove Foto: Varaždinske toplice

Ovog vikenda „Toplička Božićna priča“ uz koncerte, dječju predstavu i popularne Moto mrazove

| 14.12.2018. u 19:12h | Objavljeno u Našim krajem

Bogati program tijekom ovoga vikenda pripremili su Varaždinske Toplice i gradska Turistička zajednica za svoje građane i druge posjetitelje. Od danas do nedjelje održava se popularna „Toplička Božića priča 2018“ s različitim događanjima u kojima će svatko moći pronaći ponešto za sebe.

U sva tri dana trajanja manifestacije posjetitelji će moći obići Mali sajam eko proizvoda i rukotvorina s prigodnom ponudom originalnih božićnih poklona. Na ugostiteljskoj kućici restorana Bernarda nudit će se okrjepa uz kuhano vino, bezalkoholni i alkoholni punč, Križevačko craft pivo, domaću pitu i hranu s roštilja iznenađenja te nezaobilazni gulaš. U petak je za glazbeni dio programa zadužen duo Neven i Leo.

U subotu od 17 sati u Kino dvorani bit će izvedena predstava „Patuljci darova nemaju pa se Djedici hitro spremaju“, dok će glazbeni nastup imati duo Mirta i Emerik, koji će se publici predstaviti u dva termina, u 11 i 16:30 sati.

Posebno veselo bit će u nedjelju jer u 15 sati na ulice Varaždinskih Toplica dolaze popularni Moto mrazovi koji će slatkim poklonima darivati mališane. U 16 sati zapalit će se treća svijeća na adventskom vijencu.

Toplice.jpg