Otvorene prijave za sudjelovanje na manifestaciji „Advent u Cestici 2023.“

| 26.10.2023. u 17:41h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Cestica i Turistička zajednica područja Sjever Zagorja pozivaju sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na manifestaciji „Advent u Cestici 2023.“ koji će se održati 2. i 3. prosinca 2023. godine na prostoru ispred općinske zgrade u Cestici.

Pozvane su sve zainteresirane pravne i fizičke osobe koje su registrirane za obavljanje poslova prodaje robe koje u svom asortimanu imaju: božićno-novogodišnje ukrase, čestitke, suvenire, božićne aranžmane te proizvodnju i prodaju robe koja se odnosi na tradicionalne proizvode (vino, med, čajevi, likeri, alkoholna pića, mliječni proizvodi, mesni proizvodi, pekarski proizvodi, slastice i sl.), te ostale nenavedene prigodne božićno-novogodišnje predmete da iskažu interes za sudjelovanjem u programu Advent u Cestici 2023.

Na korištenje se daju štandovi za ugostiteljsku namjenu, prodaju i prezentaciju proizvoda te izlaganje. Zainteresirani izlagači trebaju navesti koje proizvode žele izložiti.

Svi detalji mogu se pronaći u Javnom pozivu, a za sva dodatna pitanja mogu se dobiti na broj telefona: 042/724-824 ili na e-mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .