Osvojite nagrade svakog dana u prosincu u našem adventskom kalendaru

| 21.11.2023. u 11:33h | Objavljeno u Društvo

Odbrojavajte s nama dane do Božića i osvojite vrijedne poklone pod bor!

Vrijeme Adventa sve je bliže, a blagdansko vrijeme bit će još ljepše uz Adventski kalendar Varaždinskih vijesti!

Poznato je da mali prozorčići Adventskog kalendara donose veliko veselje onima koji ih otvaraju, pa tako imate priliku od 1. do 24. prosinca svakog dana otvoriti prozorčić na našem Adventskom kalendaru, koji će biti objavljen na portalu Varaždinskih vijesti, te osvojiti doista vrijedne poklone pod bor.

Svakog dana u 9 sati otvorit ćemo novi adventski prozorčić gdje vas čekaju brojna iznenađenja. Među darovima su prigodne slastice i torte, putovanja, modni dodaci, odmori za dušu i tijelo, ali i noćenja u našim poznatim kućama za odmor. U razdoblju od 1. do 24. prosinca tako ćete imati priliku osvojiti torbice i haljinu naših poznatih dizajnerica, osvojiti putovanje na utakmicu Lige prvaka u Beograd ili izložbu F1 u Beču, a ako budete imali dovoljno sreće, možda dobijete noćenje za dvoje ili cijelu obitelj s djecom u našim kućama za odmor, wellnes pakete, večere za svoju obitelj i prijatelje, poklon bonove i pizze za ekipu!

Stoga, odbrojavajte dane do Božića s portalom Varaždinskih vijesti i nagradite se svakog dana Adventa vrijednim poklonima koji se krije iza jednog od 24 prozorčića. Imena dobitnika objavljivat ćemo svakodnevno na našem Facebook profilu i zato - igrajte s nama!