OPĆINA VIDOVEC U Kitecu potpisani ugovori o dodjeli i korištenju sredstava za aktivnosti koje provode Udruge

Varaždinske vijesti | 19.5.2022. u 19:42h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Vidovec raspisala je Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području općine Vidovec u 2022. godini.

Na javni natječaj stiglo je 13 prijava za 18 programa/projekata udruga nad kojima je proveden postupak otvaranja prijava i provjere ispunjavanja uvjeta Javnog natječaja.

Postupkom je utvrđeno da 12 zaprimljenih prijava, odnosno 17 programa/projekata udruga ispunjava tražene uvjete propisane natječajem dok 1 zaprimljena prijava, odnosno 1 program/projekt ne ispunjava tražene uvjete jer je prijavitelj neprihvatljiv.

Slijedom navedenog, u prostorijama etno kuće KITEC u Domitrovcu potpisani su ugovori o dodjeli i korištenju financijskih sredstava za udruge. Ukupan iznos ugovora je 250.000,00 kuna.

Veliki broj odobrenih projekata odnosi se na očuvanje kulturne baštine, tradicije, običaja, lokalne gastronomije i razvoj poljoprivrede dok se ostali odnose na promicanje , razvitak i unapređenje obrazovanja, unapređenje života hrvatskih branitelja, djece i mladih, socijalno ugroženih mještana, invalida i nemoćnih osoba te unapređenje života osoba starije životne dobi.

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić čestitao je svima na dobivenim financijskim sredstvima koje ćete iskoristiti za provedbu svojih aktivnosti, programa i projekata.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci