Općina Vidovec: Kreće dopunska izobrazba o rukovanju pesticidima Foto: ilustracija

Općina Vidovec: Kreće dopunska izobrazba o rukovanju pesticidima

Varaždinske vijesti | 4.2.2020. u 14:18h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Vidovec u suradnji s Privatnom srednjom školom Varaždin organizira dopunsku izobrazbu o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida.

- Podsjećamo sve osobe koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom, djelatnike komunalnih tvrtka, prodavače i djelatnike u nabavi pesticida koji su završili osnovni modul izobrazbe i posjeduju iskaznicu da su dužne pristupiti obnovi znanja prije nego istekne 5 godina od njena izdavanja - u protivnom neće moći pristupiti obnovi znanja, već će morati ponovno pohađati osnovnu izobrazbu u trajanju od 15 sati - podsjećaju iz Općine Vidovec.

Upis u izobrazbu može se obaviti u prostoru Općine Vidovec (Trg svetog Vida 9, Vidovec) svakog radnog dana do 10. veljače od 08,00 do 14,00 sati. Cijena dopunske izobrazbe, ispita, potvrde i nove iskaznice iznosi 180,00 kn. Općina Vidovec polaznicima sufinancira dopunsku izobrazbu u vrijednosti od 75,00 kuna, a osnovnu izobrazbu u vrijednosti od 100,00 kuna.

Dokumentacija potrebna za upis u dopunsku izobrazbu:
- prijavnica i fotokopija osobne iskaznice i iskaznice završene osnovne izobrazbe održive uporabe pesticida izdate od Ministarstva poljoprivrede.

Planirana provedba dopunske izobrazbe i ispita:
- Etno kuća (KITEC) u Domitrovcu (Glavna 32): 12. i 13. veljače od 16 - 21 sati

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u tajništvu Privatne srednje škole Varaždin , Matka Laginje 6, Varaždin, od 9 - 12 sati ili od 16 -18 sati, tel: (042 / 260 423), e-poštom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.