Općina Trnovec Bartolovečki dobila 100.000 kuna za obnovu objekta dječjeg vrtića

V.V. | 16.5.2018. u 19:09h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Trnovec Bartolovečki dobila je 100.000 kuna za obnovu objekta dječjeg vrtića. Riječ je o bespovratnim sredstvima iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ugovor o dodjeli sredstava u srijedu je u Zagrebu s ministricom Gabrijelom Žalac potpisao načelnik Općine, HNS-ov Zvonko Šamec.

Prema Šamecovim riječima to je samo dio potrebnih sredstava za obnovu tog objekta i utrošit će se za zamjenu stolarije. Kako bi se osigurala druga potrebna sredstva za obnovu vrtića u planu je prijava i na natječaje drugih ministarstava.

– Namjera nam je u potpunosti obnoviti objekt vrtića kako bi naši mališani, ali i djelatnici vrtića Zeko imali još bolje uvjete. Obnova vrtićkog objekta značit će i uštede na energentima, a svaka ušteđena kuna može se uložiti u druge projekte na području Općine – kazao je Šamec te zahvalio ministrici Žalac na dodijeljenim sredstvima. Projekt Općine Trnovec Bartolovečki jedan je od projekata na području Varaždinske županije za koje je Ministarstvo regionalnog razvoja izdvojilo 4,4 milijuna kuna.

Označeno u