Općina Sveti Ilija i ove godine nagrađuje uspješne srednjoškolce i studente Foto: Pexels / ilustracija

Općina Sveti Ilija i ove godine nagrađuje uspješne srednjoškolce i studente

Varaždinske vijesti | 3.7.2023. u 18:33h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Sveti Ilija i ove će godine, u povodu Dana općine, nagraditi uspješne srednjoškolce i studente.

Kako bi nagradila trud, zalaganje i izvrsnost učenika srednjih škola koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima u školskoj godini 2022./2023., Općina Sveti Ilija osigurala je u proračunu sredstva za isplatu prigodne novčane nagrade.

Radi ostvarivanja prava na nagradu, učenici srednjih škola koji su postigli 1., 2., i 3., mjesto na županijskim ili državnim natjecanjima mogu se prijaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija (Sveti Ilija, Trg Josipa Godrijana 2). Prilikom prijave potrebno je priložiti osobnu iskaznicu ili uvjerenje o prebivalištu te dokaz o sudjelovanju i postignutim uspjesima na spomenutim natjecanjima.

A u cilju poticanja studentske izvrsnosti, Općina Sveti Ilija poziva sve studente s područja općine koji se školuju na visokim učilištima, a dobitnici su rektorove/dekanove nagrade ili su sudjelovali na nekom od natjecanja na državnoj i međunarodnoj razini te ostvarili 1.,2., ili 3. mjesto u akademskoj godini 2022./2023., da se prijave u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija (Sveti Ilija, Trg Josipa Godrijana 2) kako bi ostvarili pravo na novčanu nagradu.

Prilikom prijave potrebno je priložiti osobnu iskaznicu ili uvjerenje o prebivalištu, dokaz o dobivanju rektorove/dekanove nagrade ili dokaz o sudjelovanju i postignutim uspjesima na spomenutim natjecanjima.

Prijave srednjoškolaca i studenata zaprimaju se do petka 7. srpnja do 12:00 sati.