Općina Sv. Ilija i ove godine daje božićnice studentima, provjerite detalje... Foto: Pexels/ilustracija

Općina Sv. Ilija i ove godine daje božićnice studentima, provjerite detalje...

Varaždinske vijesti | 4.12.2023. u 12:00h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Sveti Ilija i ove će godine isplatiti božićnice studentima s područja općine. Pravo na božićnicu ostvaruju redovni studenti te izvanredni studenti koji se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vode kao nezaposleni dulje od tri mjeseca.

Kako bi ostvarili pravo na božićnicu, studenti su dužni dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija popunjeni obrazac prijave, potvrdu visokog učilišta o upisu u akademsku godinu 2023./2024. ili izjavu o upisu na visoko učilište u akademskoj godini 2023./2024. (ukoliko potvrdu visokog učilišta nije moguće elektronički izvaditi), osobnu iskaznicu radi dokaza prebivališta ili elektronički zapis o prebivalištu. Izvanredni studenti dužni su priložiti i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o nezaposlenosti ili izjavu o nezaposlenosti (ukoliko uvjerenje nije moguće elektronički izvaditi).

Potrebni obrasci dostupni su na službenoj stranici Općine Sveti Ilija.

Prijava se može dostaviti osobno, putem pošte ili poslati elektroničkom poštom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) zaključno s 8. prosinca 2023. godine.

Isplata božićnice u iznosu od 60 eura bit će 16. prosinca (subota) u prostorijama Centra umirovljenika, vinogradara i gospodarstvenika u Svetom Iliji (Ulica Vilima Cecelja 3), s početkom u 9:00 sati.