Općina Petrijanec: Odigran kvartovski malonogometni turnir u Strmcu Podravskom Foto: Općina Petrijanec

Općina Petrijanec: Odigran kvartovski malonogometni turnir u Strmcu Podravskom

VV | 6.8.2019. u 15:52h | Objavljeno u Našim krajem

U nedjelju, 4. kolovoza na igralištu područne škole u Strmcu Podravskom održan je kvartovski malonogometni turnir na kojem su snage odmjerili većinom mještani Strmca uz nekoliko pojačanja iz susjednih mjesta. U muškom djelu turnira natjecalo se šest ekipa a prvo mjesto osvojili su članovi DVD-a Strmec Podravski koji su u izuzetno napetom finalu izvođenjem penala bili bolji od ekipe predvođene načelnikom Općine Petrijanec Željkom Posavcem.

U revijalnom dijelu, utakmicu su odigrali i mali vatrogasci iz DVD-a Strmec Podravski te DVD-a Petrijanec a vrhunac večeri je bio susret djevojaka iz ŽNK Cestica i ŽNK Lepoglava kojima se organizatori zahvaljuju na dolasku. Pobjedu kod djece odnijeli su domaćini a ŽNK Cestica i ŽNK Lepogava odigrale su 1:1, iako su rezultati svih susreta bili sporedna stvar ove manifestacije.

Turnir su organizirali DVD Strmec Podravki i Općina Petrijanec uz podršku nekolicine bivših i sadašnjih nogometaša a sve s ciljem okupljanja mještana i zajedničkog druženja svih generacija. Cilj je i više nego postignut jer je prostor oko terena cijelo vrijeme bio dupkom ispunjen a zahvaljujući donacijama mještana i tvrtki s područja Općine svi posjetitelji mogli su se okrijepiti nakon neumornog navijanja za svoje favorite.