ilustracija Foto: arhiva Varaždinskih vijesti

Općina Ljubešćica u akademskoj 2021./2022. godini dodijelit će stipendije za 28 studenata

Varaždinske vijesti | 22.10.2021. u 15:15h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon provedenog Javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima Općine Ljubešćica za akademsku godinu 2021./2022. Komisija za dodjelu stipendija Općine Ljubešćica na sjednicama održanim 15. i 20. listopada 2021. godine utvrdila je prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija studentima 1.godine i prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija od 2. godine.

Prema prijedlogu Liste kandidata za dodjelu stipendija studentima 1.godine pravo na stipendiju ostvaruje 11 studenata, a prema prijedlogu prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija od 2. godine pravo na stipendiju ostvaruje 17 studenata.

Svaki kandidat može u roku od 8 dana od objavljivanja prijedloga liste, podnijeti općinskom načelniku pisani prigovor na istu, temeljem kojeg općinski načelnik donosi odluku o prigovoru, te nakon iste Komisija utvrđuje konačnu listu kandidata za dodjelu stipendija.

Trinaestu godinu zaredom stipendija za studente koji studiraju na području Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije iznosi 500,00 kuna mjesečno, a za studente koji studiraju na području grada Zagreba i ostalih županija u Republici Hrvatskoj iznosi 700,00 kuna mjesečno.

Zajedničko potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za sve studente planirano je u subotu 30. listopada 2021.godine na Ljubeškom trgu.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci