Ogranak HNS-a Jalkovec organizirao uskrsnu radionicu za djecu Foto: HNS Varaždinske županije

Ogranak HNS-a Jalkovec organizirao uskrsnu radionicu za djecu

Varaždinske vijesti | 27.3.2018. u 10:54h | Objavljeno u Našim krajem

Ogranak HNS-a Jalkovec podružnice Varaždin ove je nedjelje, 25. ožujka, u Društvenom domu u Jalkovcu organizirao uskrsnu likovnu radionicu za djecu. Djeca su crtala ili ukrašavala pisanice za nadolazeći Uskrs, a oduševio ih je posjet Uskrsnog zeca koji im je donio poklone i družio se s njima.

Radionicu je organizirao Siniša Tomašković, predsjednik Ogranka HNS-a Jalkovec.

- Već treću godinu organiziramo likovnu radionicu za djecu povodom Uskrsa. Svake je godine prisutno sve više djece što me izuzetno veseli. U ugodnoj atmosferi djeca su uživala s roditeljima, bakama i oslikavali pisanice, a iznenadio ih je i Uskrsni zeko s poklonima. Veliko hvala svima koji su se pozivu odazvali i prisustvovali radionici - rekao je Tomašković.

Likovnoj radionici pridružili su se predsjednik HNS-a Varaždin Mario Sambolec, potpredsjednik HNS-a Varaždin Enriko Parlaj, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić i predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Petra Bakšaj.

- HNS savjesno brine o svim uzrastima, a posebice o najmanjima zbog kojih je organizirana ova interaktivna radionica. Izuzetno me veseli što su se osim djece radionici pridružili njihovi roditelji i bake, pa se u takvom obiteljskom druženju uz mnoštvo proljetnih boja osjetio duh novog početka koji slavimo na Uskrs. Zahvaljujem svima koji su nam pomogli da sve prođe vrlo uspješno - istaknuo je Sambolec.

hns_jalkovec_-_uskrsna_radionica_1.jpg

hns_jalkovec_-_uskrsna_radionica_2.jpg

hns_jalkovec_-_uskrsna_radionica_3.jpg

hns_jalkovec_-_uskrsna_radionica_4.jpg