Oglušili se na upozorenja pa komunalci kreću u akciju orezivanja živica i granja Foto: Općina Gornji Kneginec

Oglušili se na upozorenja pa komunalci kreću u akciju orezivanja živica i granja

I.D./Varaždinske vijesti | 5.9.2018. u 13:17h | Objavljeno u Našim krajem

Djelatnici Općine Gornji Kneginec i općinske komunalne tvrtke Knekom tijekom idućih sedam radnih dana obići će cijelo područje općine te će bočnim malčerom orezati živice na propisanu udaljenost od ruba asfalta ili javne površine te će rezati grane koje se s privatnih parcela nadvisuju nad javne površine.

- Komunalni redar Općine Gornji Kneginec u više navrata slao je obavijesti i upozorenja građanima, prvenstveno vikendašima u odvojcima ulica na području Varaždinbrega, da orežu živice na propisanu udaljenost od ruba ceste, te da porežu grane koje se nadvisuju nad prometnice i time sprečavaju nesmetan prolaz vozila, naročito vozila koja prikupljaju otpad iz domaćinstava i vozila zimske službe - ističu iz Općine i dodaju da je, budući da se mnogi vikendaši na dosadašnja upozorenja oglušili, pokrenuta sveobuhvatna akcija prikraćivanja i orezivanja živica te granja uz prometnice.

- Ukoliko pojedini posjednik zemljišta smatra da nije u redu da se uvodi komunalni red te će sprječavati komunalne djelatnike u obavljanju njihove zadaće, protiv istog će biti pokrenuti odgovarajući pravni postupci, stoga javno pozivamo takve posjednike zemljišta da obavezno uz sebe imaju osobnu iskaznicu - napominju iz Općine Gornji Kneginec.

kneginec-zivice_2.jpg

kneginec-zivice_3.jpg

kneginec-zivice_4.jpg

kneginec-zivice_5.jpg

kneginec-zivice_6.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci