Održana svečanost povodom Dana 4. mjesnog odbora Grada Varaždina

VV | 21.9.2017. u 13:24h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U utorak 19. rujna u prostorijama 4. mjesnog odbora Grada Varaždina održana je svečanost povodom Dana mjesnog odbora. Svečanosti su prisustvovali župan Varaždinske županije Radimir Čačić, posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Zlatan Avar, županijski vijećnici Vlasta Cindrić i Nenad Koščak, gradski vijećnik Darko Detelj te ravnatelj 6. osnovne škole Mario Stančić.

Svečanost su otvorili učenici 6. osnovne škole, uveličajući Dan svog mjesnog odbora recitacijama i prigodnim glazbenim programom. Učenici nižih razreda 6. osnovne škole u prijepodnevnim satima su u prostorijama škole održali izložbu pod nazivom „Naš kvart“.

Prisutnima se obratio predsjednik 4. mjesnog odbora Stjepan Lončar (Reformisti) zahvalivši se svima na dolasku u izrazito velikom broju, naglasivši kako je funkcija mjesnog odbora da bude na usluzi svim građanima, te da će u svom mandatu nastojati ispuniti sve zahtjeve i potrebe ovog najvećeg i najbrojnijeg mjesnog odbora. U ime Grada Varaždina prisutnima se obratio i zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar.

Dan 4. mjesnog odbora poklapa se s velikim danom i za Grad Varaždin i Varaždinsku županiju, Danom oslobođenja Grada Varaždina i Danom branitelja Varaždinske županije koji se slavi 22. rujna, te se tom prilikom prisutnima obratio i župan Čačić.
- Pobjeda u Varaždinu jedna je od najvažnijih pobjeda u Domovinskom ratu. Svi građani koji su branili Varaždin u tim važnim danima na svojim leđima iznesli su ovu važnu pobjedu i doprinos Republici Hrvatskoj - naglasio je župan Čačić.

3.3