Održana izvještajna skupština Udruge umirovljenika i starijih osoba Voća Foto: Općina Donja Voća/Facebook

Održana izvještajna skupština Udruge umirovljenika i starijih osoba Voća

vv | 1.3.2023. u 12:58h | Objavljeno u Našim krajem

U planu rada za ovu godinu predviđeno je nekoliko izleta planiranih za ljetne mjesece, okupljanja i druženja, natjecanja te suradnja s ostalim udrugama s područja općine

U subotu 25. veljače, u prostorijama DVD-a Donja Voća u nazočnosti brojnih članova i gostiju, održana je Skupština Udruge umirovljenika i starijih osoba Voća.

Skupštinu je vodio predsjednik Udruge Ivan Bolčević, koji je podnio izvještaj o radu u proteklom razdoblju te istaknuo značajna događanja i aktivnosti koji su bili od interesa za udrugu i članstvo. Udruga je tijekom prošle godine, godinu dana nakon ponovnog formiranja, uspješno radila i postigla dobre rezultate na zadovoljstvo svih članova.

333805670_643702277443475_3916414164283790328_n.jpg

U planu rada za ovu godinu predviđeno je nekoliko izleta planiranih za ljetne mjesece, okupljanja i druženja, natjecanja te suradnja s ostalim udrugama s područja općine.

Na kraju Skupštine pozdravnu riječ održale su Predsjednica Saveza Udruga umirovljenika Varaždinske županije Jadranka Bahlen i načelnica Općine Donja Voća Sanja Kočet koja se zahvalila Bahlen na dosadašnjoj velikoj podršci i pomoći udruzi te svim generacijama umirovljenika koji su dali doprinos organizaciji i opstanku udruge koja je u godinu dana od izborne skupštine udvostručila broj članova. Načelnica je istaknula veoma dobru dosadašnju suradnju i napor koji je uložen od strane predsjedništva u rad i funkcioniranje udruge, ali i velika očekivanja po pitanju niza programa i aktivnosti koji će biti namijenjeni umirovljenicima uz puno podršku Općine u realizaciji istih.

Uz Predsjednicu Saveza i Načelnicu, pozdravnu riječ i podršku uputili su i predstavnici ostalih udruga s područja općine te susjedne Općine Cestica i Vinica. Nakon radnog dijela uslijedio je domjenak uz zajedničko druženje.