Od sada besplatan odvoz na reciklažno dvorište i za mještane Općine Trnovec Bartolovečki Foto: Krešimir Đurić

Od sada besplatan odvoz na reciklažno dvorište i za mještane Općine Trnovec Bartolovečki

| 12.6.2018. u 09:00h | Objavljeno u Našim krajem

Grada Varaždina i Općina Trnovec Bartolovečki u ponedjeljak su potpisali ugovor o zajedničkom korištenju reciklažnog dvorišta u Varaždinu na Motičnjaku.

U ime Grada Varaždina ugovor je potpisao zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar, a u ime Općine Trnovec Bartolovečki načelnik Zvonko Šamec.

- Mještani Općine Trnovec Bartolovečki će od sada imati mogućnost za odložiti neopasni i opasni otpad u naše reciklažno dvorište. Bitno je za napomenuti da su Varaždinci od otvaranja reciklažnog dvorišta prošle godine na reciklažno dvorište predali 300 tona neopasno i 65 tona opasnog otpada. Apeliram na građane da sav otpad s kojim ne znaju što bi, da ga ne odlažu u prirodi nego da jednostavno odvezu otpad u reciklažno dvorište - rekao je zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar, te napomenuo da je odvožnja otpada za građane besplatna dok za pravne osobe nije.

- Danas kao načelnik mogu biti sretan da smo potpisali ovaj ugovor. Ovo nam jako puno znači. Imamo Aquacity, imamo rijeku Dravu i onaj kanal uz rijeku Dravu gdje nam se u zadnje vrijeme pojavljuje dosta divljih deponija. Mislim da će na ovaj način građani shvatiti da mogu koristiti reciklažno dvorište za sav onaj otpad s kojim nisu znali kamo bi - rekao je načelnik Općine Trnovec Bartolovečki, Zvonko Šamec.

DSC_8130.JPG

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci