Od 9. rujna do 18. studenoga i u Varaždinskoj županiji veliko zdravstveno istraživanje Foto: ilustracija / Pixabay

Od 9. rujna do 18. studenoga i u Varaždinskoj županiji veliko zdravstveno istraživanje

Varaždinske vijesti | 9.9.2019. u 21:16h | Objavljeno u Našim krajem

Od 9. rujna do 18. studenoga u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Varaždinskoj županiji, provodi se anketno istraživanje kvalitete života, životnih stilova i zdravstvenih rizika stanovništva Hrvatske.

Istraživanje provode Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Institut društvenih znanosti “Ivo Pilar” iz Zagreba u suradnji sa županijskim zavodima za javno zdravstvo. Anketare istraživanja prepoznat ćete prema službenim iskaznicama koje će nositi oko vrata.

- Uzorak stanovništva koji se anketira odabran je metodom slučajnog odabira. Ako ste Vi jedan od potencijalnih ispitanika, molimo Vas da nam izađete u susret, odvojite malo svog vremena i uz pomoć anketara iskreno odgovorite na pitanja. Vaše sudjelovanje je dobrovoljno, a anketa je anonimna, što znači da nigdje nećete trebati navesti svoje ime i prezime, niti se potpisati. Podaci će se koristiti samo kao skupina podataka za statističke obrade i neće se analizirati na razini pojedinaca. Vašim iskrenim odgovorima doprinijet ćete javnom zdravstvu u Hrvatskoj – poručili su iz Zavoda za javno zdravstvo.

Koordinatorica istraživanja za Varaždinsku županiju i kontakt osoba za upite građana je Irena Stipešević Rakamarić, dr. med. spec. javnog zdravstva (042 653144, 099 310 23 51 - svakim radnim danom od 12 – 15 sati; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).