Obnovljene i dograđene prostorije NK Plitvica - 2023. godine

vv | 26.5.2021. u 16:00h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Ivan Čehok i nadležni pročelnik Dražen Cesarc posjetili su uzoran sportski kolektiv, koji se natječe u 4. nogometnoj ligi

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok i nadležni pročelnik Dražen Cesarc posjetili su sa suradnicima Nogometni klub Plitvica u Gojancu.

nk_plitvica2.JPG

-Uzoran je to sportski kolektiv koji se natječe u 4. nogometnoj ligi, a entuzijazmom svojih članova nastoji ostvariti dobre uvjete za treniranje ekipe koja se sastoji većinom od mladića iz tog varaždinskog prigradskog naselja, izvijestili su.

Dopredsjednik Josip Horvat i članovi uprave kluba upoznali su gradonačelnika s ambicioznim planovima uređenja klupskih prostorija i pomoćnog igrališta te cijelog sportskog centra koji se nalazi uronjen u prirodu.

- Uz Hrvatski nogometni savez, Grad je do sada izdvojio početna sredstva za dogradnju prostorija. Ove i narednih godina izdvojit ćemo još sredstava da bismo za 50. obljetnicu kluba 2023. imali potpuno obnovljene i dograđene prostorije kluba. – rekao je gradonačelnik Čehok prilikom obilaska NK Plitvica u Gojancu, čiji će nogometaši imati vrhunske uvjete za trening i natjecanja.

nk_plitvica3.JPG