OBEĆANO, IZVRŠENO "Nakon radova na Aglomeraciji u Varaždinskim Toplicama uređujemo prometnice" Foto: Grad Varaždinske Toplice

OBEĆANO, IZVRŠENO "Nakon radova na Aglomeraciji u Varaždinskim Toplicama uređujemo prometnice"

VV | 5.6.2020. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem

Povratkom u novu normalu nakon krize uzrokovane epidemijom koronavirusne bolesti COVID-19, Grad Varaždinske Toplice nastavlja s aktivnostima na realizaciji projekata planiranih u proračunu i programu gradnje.

Tako je pri samom završetku izgradnja ceste u Tuhovcu, koja služi kao prometna poveznica dvaju naselja – Tuhovca i Lukačevca Topličkog. Radi se o važnom projektu koji je realiziran ove godine, nakon obavljenih radova izgradnje sustava odvodnje otpadnih voda - Aglomeracije Varaždinske Toplice.

Vrijednost projekta je 130.000 kuna u cijelosti se financira iz gradskog proračuna, dok je izvoditelj radova trgovačko društvo Koming d.d. Koprivnica.

Radove koji su pri kraju u četvrtak su obišli gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković i nezavisni vijećnik Gradskog vijeća, Tuhovčanin, Marko Plišo.

– Izgradnjom ceste neposredno utječemo na poboljšanje kvalitete življenja stanovnika ovih naselja te doprinosimo komunalnoj uređenosti čitave jedinice lokalne samouprave. Od najveće je važnosti uređenje prometnica u naseljima, na mjestima koje stanovnici najviše koriste, kako zbog poboljšanja životnog standarda lokalne zajednice, tako i prije svega, zbog povećanja sigurnosti u prometu – istaknula je gradonačelnica Ratković te podsjetila da je obećanje ove izvršne vlasti bilo da će se po završenim radovima na Aglomeraciji urediti prometnice i da je upravo ovo izvršavanje tog obećanja.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci