Novi Marof uskoro će zasjati novim svjetlima na igralištima Sportskog parka

Varaždinske vijesti | 6.10.2023. u 12:28h | Objavljeno u Našim krajem

Gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač ugovorio je zamjenu svjetiljki rasvjete na igralištima u Sportskom parku.

Zamjena svjetiljki rasvjete na igralištima Sportskog parka predstavlja još jedan dokaz predanosti Grada Novog Marofa u podizanju kvalitete života i sportske ponude za svoje građane.

Ugovor o ovom bitnom projektu potpisali su Grad Novi Marof, koji zastupa gradonačelnik Jenkač, i tvrtka Magić CO, koju zastupa direktor Ivan Magić.

Cijena projekta zamjene svjetiljki rasvjete na postojećim igralištima u Sportskom parku iznosi 21.138,75 eura, a cilj je poboljšati uvjete za sportske aktivnosti i rekreaciju na našim igralištima te osigurati sigurnost za sve korisnike tijekom večernjih sati.

-Ovo je još jedan korak naprijed prema unaprjeđenju naše sportske infrastrukture i stvaranju boljih uvjeta za sve građane. Sportski park je srce našeg sportskog života, i ovim projektom želimo ga učiniti još atraktivnijim i funkcionalnijim. Očekujem da će ova investicija pozitivno utjecati na sportske aktivnosti u našem gradu i omogućiti najprije onim najmlađima da uživaju u svim sportskim radostima u sigurnom i dobro osvijetljenom okruženju - zaključio je gradonačelnik Jenkač.

Uskoro bi zamjena postojećih svjetala s novim svjetlima trebala biti završena pa će svi građani Novog Marofa moći uživati u novom svjetlu Sportskog parka.