Novi Marof: Osigurali 900 poklon paketa za najmlađe za blagdan svetog Nikole

VV | 4.12.2020. u 17:40h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Novi Marof i ove će godine prigodnim darovima razveseliti svoje najmlađe stanovnike povodom blagdana svetog Nikole.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, ove godine neće biti podjele po novomarofskim naseljima kao što je to bilo prošle godine, ali će zato poklon pakete ravnatelji i ravnateljice škola i vrtića podići u prodavaonici „Kitro” u Novom Marofu te podijeliti djeci.

- Ove godine, nažalost, nismo u mogućnosti održati tradicionalnu podjelu prigodnih poklona povodom blagdana svetog Nikole, no znamo koliko takav paketić razveseli naše najmlađe stanovnike pa će im poklone podijeliti njihovi ravnatelji i ravnateljice. Iza nas je teška godina, no vrijeme je darivanja i malim znakom pažnje želimo djeci uljepšati ova neobična vremena – rekao je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Grad Novi Marof je za djecu u vrtićima i osnovnim školama na području grada osigurao ukupno 900 poklon paketa, i to za djecu od 1. do 4. razreda u Osnovnoj školi Novi Marof, Osnovnoj školi Podrute i u Osnovnoj školi Gornja Rijeka za male Sudovčane, za Dječji vrtić Novi Marof,  Dječji vrtić Sretna djeca, Dječji vrtić Bambi te za Dječji vrtić Oštrice.