Novi Marof: Gotovi radovi na saniranju nerazvrstane ceste u Oštricama

| 4.4.2019. u 15:11h | Objavljeno u Našim krajem

Među brojnim radovima na komunalnoj infrastrukturi na području Grada Novog Marofa su i oni na sanaciji nerazvrstanih cesta. Jedna od nedavno uređenih takvih cesta je i ona u Oštricama.

Gradonačelnik Novog Marofa, HDZ-ov Siniša Jenkač, naglašava da su radovi, iako na redovitoj sanaciji nerazvrstanih cesta, u Oštricama bili nešto opsežniji.

- Djelomično smo uredili i pješačke staze te odvodne kanale s obzirom da se radi o brijegu. Ovdje nije klizište, ali bi vode mogle utjecati da imamo takav problem. Zato je to trebalo urediti i napraviti odvodnju s obzirom da je voda nakon kiša često puta ispirala rub asfalta te time ugrožavala promet i pješačku sigurnost - kaže gradonačelnik i dodaje da je vrijednost radova u Oštricama oko 100 tisuća kuna.

- Ove godine smo u nerazvrstane ceste, sanacije, u raznu infrastrukturu uložili preko 3,5 milijuna kuna. Ovo je dobar primjer na koji ćemo način dalje nastaviti, da takve problematične točke saniramo i da ih osiguramo od oštećivanja - zaključuje Jenkač.

ostrice_4.JPG

ostrice_3.JPG

ostrice_2.JPG