Nove fasade dobit će društveni domovi u Kaniži, Osečkoj, Škriljevcu i Vuglovcu-Gečkovcu Foto: Grad Ivanec / arhiva

Nove fasade dobit će društveni domovi u Kaniži, Osečkoj, Škriljevcu i Vuglovcu-Gečkovcu

Varaždinske vijesti | 11.4.2021. u 20:42h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Ivanec i ove godine nastavlja s uređivanjem i opremanjem društvenih domova u naseljima širom svoga administrativnog područja.

Ove će godine nove fasade dobiti domovi u Kaniži, Vuglovcu, Osečkoj i Škriljevcu. Raspisan je i natječaj za nabavu opreme za društveni dom u Punikvama te za staru školu u Stažnjevcu. Nabavljeni su stolovi i stolci te nove kuhinje, a završetak opremanja očekuje se ovih dana.

Sve to omogućit će i građanima malih naselja da svoja društvena događanja i obiteljske skupove održe u pristojno uređenim prostorima, koji im pružaju mogućnost ugodnog boravka.

- Unatoč kritika koje joj se upućuju iz pojedinih krugova, uređivanje društvenih domova u malim mjestima jedna je od dugogodišnjih politika sadašnje gradske vlasti, koja smatra da se gradnjom takvih objekata i sadržaja oko njih (sportskih i dječjih igrališta) i njihovim žiteljima treba omogućiti barem dio društvenog standarda koji imaju stanovnici gradskog centra. Da se takva namjera pokazala opravdanom, potvrđuje podatak da su u mnogim naseljima novosagrađeni domovi postali središte mjesnog društvenog života - napomenuli su iz Grada Ivanca.

fasade_drustveni_domovi_ivanec_10042021_1.jpg

fasade_drustveni_domovi_ivanec_10042021_2.jpg

fasade_drustveni_domovi_ivanec_10042021_3.jpg

fasade_drustveni_domovi_ivanec_10042021_4.jpg

Označeno u