Nikola Žganec: Bivši načelnik Kos kritizirao sam sebe

Varaždinske vijesti | 15.3.2022. u 15:35h | Objavljeno u Našim krajem

Načelnik Općine Beretinec Nikola Žganec poslao je priopćenje za medije kojeg prenosimo u cijelosti:

Ni gotovo godinu dana nakon gubitka izbora, bivši načelnik Igor Kos ne miri se s voljom mještana Općine Beretinec koji su mu prošle godine jasno poslali poruku i ocjenu njegovog posljednjeg mandata.

Da se ne miri s tom činjenicom vidi se iz objava na njegovom profilu na društvenoj mreži koji je u posljednjih godinu dana prepun kritika svega i svačega što se odnosi na našu općinu.

U svemu tome bivši, ili kako se on voli zvati, EX načelnik, izgubio je kompas pa je počeo kritizirati i sam sebe. Naime, upravo je nedavno pohvalio Općinu Cestica što je dobila sredstva za provođenje jednog od projekata iz područja zdravstva, dok je s druge strane uputio kritiku na općinu u kojoj sam živi da se uopće nije javila na natječaj.

I sve bi to bilo razumljivo da nije jednog malog detalja, a "vrag je upravo u detaljima" zar ne?

Naime, spomenuti natječaj bio je objavljen 30.11.2020. godine, točnije u vrijeme kada je EX načelnik sam obnašao tu dužnost, odnosno kada još nije bio EX.

Znači, u tolikoj potrebi da kritizirate sve i svašta, na ovaj ste način kritizirali sami sebe i svoje propuste.

Stoga, dragi mještane naše općine Beretinec, svaka dobronamjerna kritika kao i savjet je dobrodošla. S druge strane, Vašu potrebu za kritiziranjem i omalovažavanja svega i svačega morat ćete zadovoljiti na neki drugi način.

 Načelnik Općine Beretinec
Nikola Žganec