Nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacije u općini Gornji Kneginec Foto: Općina Gornji Kneginec

Nastavljaju se radovi na izgradnji kanalizacije u općini Gornji Kneginec

Varaždinske vijesti | 28.1.2021. u 17:17h | Objavljeno u Našim krajem

U utorak, 26. siječnja održan je u Općini Gornji Kneginec sastanak na temu ovogodišnjih radova na izgradnji kanalizacije na području općine, a koji se izvode u sklopu projekta Aglomeracija Varaždin.

Uz predstavnike Općine, općinskog načelnika Gorana Kaniškog i voditelja komunalnog odsjeka Damira Keretića, sastanku je bio nazočan predstavnik tvrtke izvoditelja Brodska Posavina d.d. Višeslav Vrljić. Na sastanku su predstavnicima Općine, uz izvješće o dosad izvršenim radovima na izgradnji kanalizacije u južnom dijelu naselja Turčin, prezentirani rokovi početka i završetka radova na izgradnji kanalizacije i u drugim općinskim područjima, te način i rokovi sanacije javnih površina nakon obavljenih radova.

aglomeracija_radovi_kneginec_2021_1.jpg

Radovi su ovog tjedna već započeli u odvojku Vukovarske ulice (Vučkovečki) u Turčinu gdje se radi spoj kanalizacije istočnog dijela naselja Turčin na kanalizacijski kolektor, a nakon toga odmah će uslijediti radovi na izgradnji sanitarne kanalizacije u ulici Dubrava, dok će radovi u ulici Vukovarska uslijediti u ožujku.

Do sredine veljače započeti će i radovi na izgradnji kanalizacije u početnom dijelu ulice Dugi Vrh (od raskrižja s Kolodvorskom ulicom do posljednje kuće prije početka šume Cukavec), a do kraja veljače započeti će i radovi na izgradnji kanalizacije u ulici Mostečka (drugi dio).

Tijekom ožujka obavljati će se radovi na izgradnji kanalizacije i prepumpne stanice na Malom Vrhu (predio Šemigova graba), a započeti će i radovi na spoju postojeće kanalizacije iz smjera Topličke ulice, te ulica Mozdernjak i Halić, na postojeći kanalizacijski kolektor kod Melinca.

Krajem ožujka započeli bi i radovi na rekonstrukciji postojeće kanalizacije i izgradnji preljevne građevine na početku Radničke ulice u Donjem Knegincu, a ovisno o vremenskim uvjetima, završetak svih radova na izgradnji kanalizacije u sklopu projekta Aglomeracija Varaždin na području općine planiran je za 26. travnja ove godine.

aglomeracija-Donji_Kneginec.jpg

aglomeracija-Dugi_Vrh.jpg

aglomeracija-Mali_Vrh.jpg

aglomeracija-Melinec_Mosteka.jpg

aglomeracija-Turcin.jpg

aglomeracija_radovi_kneginec_2021_2.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci