Nastavlja se modernizacija nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca Foto: B. Težak

Nastavlja se modernizacija nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca

Varaždinske vijesti | 17.10.2019. u 12:40h | Objavljeno u Našim krajem

Na širem području grada Ivanca i dalje traju opsežni radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta, ulica i odvojaka iz gradskog programa za 2019. godinu. U modernizacijske radove koji obuhvaćaju više od 5 kilometara gradskih cesta ove se godine ulaže gotovo 3,4 milijuna kuna, gotovo milijun kuna više nego lani, a asfaltiranje s 391.000 kuna podupire i Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

Nakon što je asfaltirano više odvojaka na području mjesnih odbora Horvatsko, Jerovec Gornji i Prigorec, položen je i asfalt na novi pješački spoj u Ivancu, na dionici Nazorova - Šabanova ulica. Asfaltirane su i dvije dionice u Mjesnom odboru Lukavec (pokraj društvenog doma i iznad autobusnog stajališta), zatim, dionica prema zaselku Severini u MO-u Radovan, nova cestovna dionica u Gačicama i dr.

Radovi slijede i na području Ivanečkog Vrhovca, Cerja Tužnog, Stažnjevca, Ribić Brega i drugdje. Obavljanje radova je Grad Ivanec je, temeljem javnog natječaja, dodijelio PZC-u Varaždin.

asfaltiranje1-pece-161019.jpg

asfalt_gacice.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci