Nakon 40 godina, dočekali rasvjetu u prolazu između Moslavačke i Kolarićeve ulice Foto: Martin Novosel

Nakon 40 godina, dočekali rasvjetu u prolazu između Moslavačke i Kolarićeve ulice

| 23.4.2019. u 13:02h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Danas su krenuli radovi postavljanja rasvjete u mračnom prolazu između Moslavačke ulice i Ulice Mirka Kolarića starijeg, na području 7. mjesnog odbora Varaždin, Biškupec.

- Prije dvije godine smo ukazali na problem rasvjete koja spaja ove dvije ulice i ukazali na to ako tadašnja uprava Grada ne može riješiti problem rasvjete u jednom prolazu, pitanje je kako mogu riješiti neke druge probleme koje tište ovaj grad. Dvije godine je prošlo i na pola mandata sadašnje vlasti smo na inicijativu HDZ-a uspjeli ostvariti ovaj projekt - rekao je Damir Habijan, predsjednik varaždinskog Gradskog vijeća i Gradskog odbora HDZ-a koji se ujedno i zahvalio HEP-u i Marijanu Rižmariću u ostvarenju ovog projekta.

Postavit će se četiri rasvjetna tijela kroz sporni prolaz duljine 120 metara, a vrijednost radova je 40 tisuća kuna, a radovi bi trebali završiti do početka idućeg tjedna.

- Mještani će nakon 40 godina konačno imati osvijetljen prolaz, što će sigurno značiti puno za sigurnost i zadovoljstvo mještana koji ovdje žive - rekao je predsjednik 7. temeljnog ogranka HDZ-a Grada Varaždina, Elvis Šegović.

_DSC3899.jpg

_DSC3897.jpg

_DSC3915.jpg

_DSC3913.jpg

_DSC3906.jpg

_DSC3904.jpg