Proslava Dana Općine Martijanec započinje vježbom Vatrogasne zajednice

J.Š./Varaždinske vijesti | 4.11.2016. u 20:17h | Objavljeno u Našim krajem

Blagdan Svetog Martina, koji se obilježava 11. studenog, Općina Martijanec štuje i proslavlja kao Dan Općine, stoga će se tog dana održati centralni događaj povodom Dana Općine, a to je svećana sjednica Općinskog vijeća Općine Martijanec u sportskoj dvorani OŠ Martijanec.

Program obilježavanja Dana općine Martijanec i općinskog blagdana Svetog Martina započet će već u subotu, 5. studenog, vježbom Vatrogasne zajednice Općine Martijanec koja će početi u 20 sati, a program će se nastaviti u četvrtak, 10. studenog malonogometnom utakmicom između momčadi Općine Martijanec i Općine Sveti Đurđ u sportskoj dvorani Osnovne škole u Martijancu s početkom u 19 sati.

Dan kasnije, u petak, 11. studenog na sam blagdan Svetog Martina u 11 sati biti će služena sveta misa, a istoga dana s početkom u 16 sati održati će se i svečana sjednica Općinskog vijeća na kraju koje će kulturno- umjetnički program izvesti članovi KUD-a Martijanec i učenici Osnovne škole, dok će nakon službenog dijela uslijediti i prigodan domjenak za prisutne goste i uzvanike.

U subotu, 12. studenog u Društvenom domu u Martijancu tamošnji KUD organizira Etno dan sa retrospektivnom izložbom radova Mire Horvat, revijom etno frizura Frizerskog salona Kristina, uz glazbenu pratnju tamburaškog orkestra Varaždinske glazbene udruge dok će se zadnjeg dana proslave, 13. studenog u crkvi Svetog Martina održati koncert za trubu i orgulje s početkom u 17 sati.

Označeno u