Načelnik održao sastanak s udrugama na području općine Vinica

VV | 7.10.2022. u 17:30h | Objavljeno u Našim krajem

U dvorani Općine Vinica u četvrtak, 06. listopada 2022.godine održan je sastanak s predstavnicima udruga s područja Općine Vinica.

Uvodnu riječ održao je načelnik dr.sc. Branimir Štimec,prof. te predstavio aktualne projekte u Općini Vinica i najavio buduće događaje i radionice u Općini Vinica. Prva radionica bit će 19.listopada u dvorani Općine Vinica pod nazivom „Budimo spremni- Upoznajmo svoje područje“, iduća bit će 23. studenog pod nazivom „Budimo spremni- Pripremimo se prije“,a dan nakon, 24. studenog, bit će radionica „Budimo spremni- naučimo prvu pomoć“ također u dvorani Općine Vinica te četvrta radionica „Budimo spremni- Volonteri u zajednici“ 30. studenog 2022. godine u dvorani Općine Vinica.

Nakon predstavljanja projekata, uslijedio je dogovor oko održavanja manifestacije „Martinje u Vinici 2022.“ Dogovorene su aktivnosti te su raspodijeljeni poslovi oko organizacije manifestacije, a dogovoreni datum održavanja manifestacije je 12. studenog 2022. godine u 14 sati uz simboličnu kotizaciju od 20,00 kuna.

slika1.jpeg