Na Lepoglavskim danima 9. i 10. srpnja pripema kotlovine, gljivarijada, koncerti, predstave... Foto: Grad Lepoglava

Na Lepoglavskim danima 9. i 10. srpnja pripema kotlovine, gljivarijada, koncerti, predstave...

vv | 5.7.2022. u 19:00h | Objavljeno u Našim krajem

Lepoglavski dani održat će se 9. i 10. srpnja.

Kako navode organizatori, "i ovog će puta zabavno-turistička manifestacija posjetiteljima svih generacija pružiti prigodu za dobru zabavu, druženje i uživanje u gastronomskoj ponudi lepoglavskog kraja".

Manifestacija počinje u subotu, 9. srpnja u 16 sati predstavljanjem domaćih izlagača na već tradicionalnom sajmu. Sajam će se održati u glavno gradskom parku u kojem će se odvijati većina programa ovogodišnjih Lepoglavskih dana. Istog dana, u 16 sati u gradskom parku počet će 6. natjecanje u pripravi kotlovine "Pri klijeti", zatim gljivarijada te turnir u šahu. Od 17 sati održat će se edukativna radionica za djecu i izložba "Kao prvo – zagonetno drvo". U 20 sati na pozornici Luna kod gradskog parka, od 20 sati, slijedi koncert grupe La Boheme. Prvog dana manifestacije, od 16 do 19 sati, u prostoru stare ambulante, moći će se razgledati izložba vojnih memorabilija.

lepoglavski_dani_letak.jpg

Drugog dana manifestacije program će u gradskom parku početi u 16 sati sajmom i biciklijadom, a od 17 sati nastaviti programom Dječjeg vrtića Lepoglava. U 18 sati na rasporedu je predstava za djecu "Pažnja, pažnja – dar s neba – vanzemaljac ili beba". U 20 sati, na pozornici Luna, nastupit će glazbeni sastav Kavaliri. Od 16 do 18 sati, u vatrogasnom domu pored parka održavat će se Dan otvorenih vrata DVD-a Lepoglava.

Posjetitelji će tijekom dva dana moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, a najmlađi u lunaparku, najavljuju organizatori.

Organizatori Lepoglavskih dana su Turistička zajednica Grada Lepoglave i Turističko-kulturno informativni centar, a glavni pokrovitelj je Grad Lepoglava.